top of page
Zoeken

Master Strategic Leadership towards Sustainability (MSLS)

Van 2017 tot 2019 was Yannick een van de leidende docenten/hosts/facilitators bij de Master in Strategic Leadership towards Sustainability (MSLS) in Karlskrona, Zweden, na de master in 2016/2017 zelf afgerond te hebben.


Binnen MSLS was Yannick co-verantwoordelijk voor het leiden van de 10 ECTS ‘Leading in Complexity’ course en was hij verantwoordelijk voor het faciliteren van leeromgevingen in de vakgebieden: Strategic Sustainable Development, Innovation for Sustainability en Strategic Planning for Sustainability. Daarnaast heeft Yannick binnen MSLS 4 master theses begeleid op de volgende onderwerpen: Evaluation in Complexity, Theory U and Youth Leadership, Indigenous Wisdom and Sustainable Development, Integrated Reporting for Sustainability.


MSLS is een transformatief master programma waarin het werken met een wetenschappelijk robuust framework voor duurzaamheid (Framework for Strategic Sustainable Development) wordt gecombineerd met een participatieve en dialogische focus op leiderschap. In beide gevallen dienen het systeemdenken en de complexiteitstheorie als basis. Jaarlijks komen ongeveer 50 ‘studenten’ (over het algemeen varieert de leeftijd van MSLS studenten van 23 tot 65) van over hele wereld naar Karlskrona om deze innovatieve master te mogen volgen


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page