top of page

MEER

OVER

MIJ

Ecocup33.jpg
Samen slimmer zijn

Een belangrijke rode draad in mijn leven is het zien en verbinden van verschillende perspectieven. Als kind uit een Indonesische familie en opgegroeid in het Noorden van Nederland heb ik geleerd om door verschillende lenzen naar de wereld te kijken. Ervaren dat meerdere waarheden tegelijkertijd kunnen bestaan. Ik ben zowel onderdeel van de wij als van de zij geweest. Van kleins af aan heb ik (onbewust) bruggen gebouwd tussen verschillende werelden - mensen uitgenodigd om de wereld door elkaars ogen te bekijken. Dit komt overal in mijn werk terug.   

Ik werk met heel veel plezier voor de internationale sociale onderneming Reos Partners. Door middel van radicale samenwerking helpen we mensen, organisaties en communities om doorbraken te creëren in de meest vastgelopen vraagstukken. 

 

Ik ben daarnaast trainer in de Art of Hosting Conversations that matter (AoH) en een host van de Flow Game. De AoH is een belangrijke inspiratiebron voor mij - een soort van basis van mijn werk. Ik werk dan ook graag met dialogische processen als World Cafe, Open Space en Appreciative Inquiry.

 

Rondom duurzaamheidsvraagstukken werk ik veel met het Framework for Strategic Sustainable Development. De wetenschappelijk onderbouwde principe-definitie van duurzaamheid in combinatie met een duidelijk, 'stapsgewijs' proces geeft veel organisaties de houvast waar ze naar op zoek zijn op dit moment in de transitie. 

 

Als gastdocent/facilitator ben ik verbonden aan de transformatieve Master in Strategic Leadership towards Sustainability (MSLS) aan de Blekinge Tekniska Högskola in Karlskrona, Zweden.  Ik vind het heerlijk om met groepen (internationale) studenten na te denken over hoe de toekomst er óók uit zou kunnen zien. 

Zelf heb ik de volgende opleidingen afgerond:

  • BA Communicatiewetenschappen - Rijksuniversiteit Groningen

  • MA Interculturele Communicatie (cum laude) - Universiteit Utrecht

  • MSc Strategisch Leiderschap voor Duurzaamheid  - Blekinge Tekniska Högskola

bottom of page