top of page
Zoeken

Art of Hosting Karlskrona

Bijgewerkt op: 4 nov. 2019
Zowel in 2018 als in 2019 was Yannick onderdeel van het hosting team dat de Art of Hosting (AoH) training in Karlskrona verzorgde. Dit betekende dat Yannick, samen met het team, co-verantwoordelijk was voor het ontwerp en de facilitatie van deze 3 daagse training.


De Art of Hosting Conversations that Matter (of Participatief Leiderschap) is een zowel een praktische manier van werken met de collectieve intelligentie van groepen mensen als een way of being in de wereld en een fundamenteel ander perspectief op leiderschap als wat we gewend zijn. Het is een uiterst effectieve manier om te werken met de collectieve wijsheid en zelforganiserende capaciteit van groepen mensen van allerlei formaten. Aan de hand van verschillende dialogische processen worden mensen uitgenodigd om eigenaarschap en leiding te nemen over de vraagstukken die het belangrijkst voor hen zijn.


In 2018 was de leidende vraag van de training: Hoe kan de Art of Hosting ons ondersteunen in onze persoonlijke transformatie processen om verandering in de wereld te brengen? 110 deelnemers uit 25 verschillende landen kwamen naar Karlskrona, Zweden om deze vraag gezamenlijk te ontdekken.


In 2019 was de leidende vraag van de training: Hoe kunnen we onze capaciteit groeien om te co-creeren met de wereld waar we in willen leven, als mensen, communities en bewoners van de Aarde? 88 deelnemers uit meer dan 30 verschillende landen kwamen naar Karlskrona Zweden om de vraag gezamenlijk te ontdekken.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page